Smart Elektro

Smart Elektro ble etablert i 2002 og er et privateid elektroinstallasjonsselskap med ca 50 ansatte som holder til i Oslo.

Genialt system!

– Det er ganske enkelt genialt å bruke Noriks systemer opp mot for eksempel CRM-systemet Superoffice, sier avdelingsleder på internkontroll i Smart Elektro AS, Magnus Fosjord.

Smart Elektro er Veritas- og ITC-sertifisert på termografering og elkontroll, både på bolig- og næringsbygg. Det var i 2009 at de opprettet kontakt med Norik. Siden da har de presentert Noriks systemer overfor nye og gamle kunder. De benytter et enkelt internkontrollprogram for boligsameier, borettslag og store og små bedrifter.

– Når vi presenterer programmet for kundene våre er det ganske ukomplisert for dem å sette seg inn i det. Årsaken er at det er så brukervennlig og lett å forstå for folk flest, forklarer Fosjord. Smart Elektro har en ganske omfattende portefølje av kunder som benytter seg av Noriks systemer.

– Det dreier seg om 20–25 boligsameiere og tre store gårdeiere. De siste har 40–50 næringseiendommer som i gjennomsnitt har åtte enheter. Med andre ord er det ganske mange som gjennom oss blir kjent med Norik. Vi benytter Norik til all internkontroll innen elektro, brann og nødlys. Vi har også hjulpet flere sameier på HMS. Dessuten bruker vi systemet med CRM og Superoffice opp mot leietagere. Det gir meget god kontroll på blant annet avtaler og avviksrapporter, smiler Fosjord.

GASELLEBEDRIFT: Smart Elektro ble etablert i 2002. De er et privateid elektroinstallasjonsselskap, og har både offentlige og private kunder. Årlig omsetter de for 80 millioner kroner. I 2012 utmerket de seg som Gasellebedrift.

– Våre 50 dyktige ansatte har bred kompetanse innen svakstrøm– og sterkstrømtjenester. Altså kan vi tilby alt av produkter og tjenester knyttet til elektriske installasjoner og svakstrømsinstallasjoner. Vi har også lang erfaring med installasjon av brannvarslings- og nødlysanlegg, og leverer moderne elektroløsninger innen data, spredenett og UPS, sier Fosjord.

I tillegg tilbyr bedriften effektive løsninger for energiøkonomisering, og utfører totalentrepriser gjennom rådgivning, planlegging, anbudsregning og prosjektledelse. Serviceavtaler sikrer maksimal driftsikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegg.

UTVIDER: I mars 2013 åpnet Smart Elektro konseptbutikken Smart City Store på Lillestrøm. Her blir alt fra Veritas-godkjente el-kontroller til totale løsninger presentert. Kundene kan dermed få kjennskap til sikkerhet, besparelser og funksjonalitet. November 2011 ble datterselskapet Smart Energimontasje etablert. Selskapet leverer alt av tjenester innen lavog høyspenningsanlegg for infrastruktureiere. I 2012 omsatte de for 43 millioner kroner.
FORNØYDE: Avdelingsleder for Smart City Store, Øystein Nilsen (t.v.), DNV-sertifisert el-kontrollør, Erik Johansen, og avdelingsleder internkontroll, Magnus Fosjord.