Htl Elektro

Htl elektro AS ble etablert i 1986, og er i dag en seriøs og innovativ elektroentreprenør i Romsdal med ca 30 ansatte.

Høy brukervennlighet

– Vi har brukt Norik i mange år. De kom helt klart best ut da vi skulle velge leverandør for internkontrolltjenester.

Også kundene gir gode tilbakemeldinger, kan daglig leder Helge Henøen i Htl Elektro fortelle. De bruker utelukkende Norik på internkontroll. Htl Elektro driver alt innen elektro- og teletekniske installasjoner, og utfører blant annet utbygging av fiber. Bedriften har også eget kabel-TV-anlegg i Elnesvågen.

– Prosjektering og konsulentvirksomhet, termografering, internkontroll og alle typer sikkerhetsinstallasjoner er også tjenester de har hatt en veldig god økning på de siste årene, sier Henøen. Rett før påsken 2013 ble Htl sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette er et klart tegn på at bedriften satser på miljøprodukter og tjenester som energieffektivisering, energianalyser og styringssystemer. Htl-sjef Henøen forklarer hvorfor de er strålende fornøyde med Norik:

– Vi har benyttet oss av Norik i flere år. De leverer helt klart det beste systemet, har et et veldig godt brukergrensesnitt for kundene, og er tverrfaglig og web-basert. De tre momentene alene gir oss god nok grunn til å fortsette å benytte Norik. Når de så i tillegg både er fremtidsrettet og kommer med kontinuerlige forbedringer av systemene, så er de en perfekt leverandør for oss. Vi må være moderne og innovative, og har hele tiden kunden i fokus.

Htl bruker Noriks systemer for å kunne tilby internkontroll innen elektro for sine kunder. Henøen forteller at de hele tiden selv får gode tilbakemeldinger fra kundene som benytter dette systemet.

– Systemet er enkelt å sette opp og tilpasse anleggene vi er på. Det er oversiktlige, gode menyer som gjør det perfekt å bruke for montørene. Norik var de beste på markedet da vi var på jakt etter denne type tjenester, og det er de utvilsomt fortsatt, sier en overbevist Henøen.
Htl Elektro