Et spennende verktøy

Roxel Tekniske AS
Med Norik har vi fått et enkelt internkontrollsystem, både for oss som entreprenør og opp mot kundene våre, sier Gaute Bergeland, daglig leder i Roxel Tekniske AS i Stavanger.

Roxel Tekniske AS er en totalteknisk entreprenør innen rør, elektro, automasjon og ventilasjon mot prosjekt- og servicemarkedet.

- Vi jobber både med installasjon og prosjektering, og tar på oss oppdrag innenfor privat og offentlig sektor. Primært jobber vi med totaltekniske prosjekter, men vi påtar oss også enfaglige prosjekter, sier Bergeland.

Tilpasset system

I 2016 ble Roxel Tekniske AS kunde av Norik.

– Vi syntes det var et spennende verktøy å jobbe med, og et godt verktøy å selge inn i markedet, sier daglig leder. Han er godt fornøyd med den faglige hjelpen han fikk av Norik i forbindelse med oppstarten, og da systemet skulle bygges og tilpasses bedriftens spesielle behov.

– Som med alle dataverktøy handler det om å være på hugget selv, og å være litt proaktiv. Brukergrensesnittet for oss som entreprenør og for våre kunder fungerer veldig godt.Systemet må gjøres så enkelt og funksjonelt som mulig. Norik har bidratt med å tilpasse systemet til vår drift og våre behov, sier Bergeland.

Sterk vekst

Roxel Tekniske AS ble etablert i 2002, den gang som Risa Elektriske.I 2011 ble selskapet en del av Roxelgruppen, og i oktober 2016 endret de navnet fra Roxel Elektro til Roxel Tekniske.

– I dag er vi 110 ansatte.Vi har lokasjoner i Stavanger, der vi også har hovedkontoret vårt, og avdeling i Tromsø og i Oslo. De siste årene har vi vokst mye, og i 2018 forventer vi en omsetning på 300 millioner, sier Bergeland.Han har jobbet som daglig leder de siste fem årene.

Roxel AS har tidligere også jobbet med olje og gass, men har nå snudd en stor del av porteføljen sin mot landbasert virksomhet.Her har Roxel Tekniske vært en sterk bidragsyter.


Etter at vi inngikk avtale med Norik har tidsbruken blitt halvert.

Per Gunnar Nilsen, JM Hansen

Med Norik har vi fått et enkelt internkontrollsystem, både for oss som entreprenør og opp mot kundene våre.

Gaute Bergeland, Roxel Tekniske AS

Norik har vært behjelpelige med å trilrettelegge og forenkle jobben vår.

Shobeir Razavinik, Enqvist Næringseiendom AS

Norik sitt system er enkelt og velfungerende.

Rune Sagen, Storgården Borettslag

En ser hvor bra det er og hvor effektivt det kan brukes.

Tore Solberg, Hadeland Eiendomsutvikling AS

Nå ordnes alt på Norik-appen ute i felten.

Kjell Bekkevold, EL-kontrollør i ALT Installasjon AS

Arbeidstilsynet liker det vi driver med, og de blir kjempeimponert