Våre ønsker blir ivaretatt

Alt Installasjon AS
Vi føler at vi får være med å utvikle og tilpasse Norik sitt internkontrollsystem etter våre behov.

Det sier Kjell Bekkevold, EL-kontrollør i ALT Installasjon AS i Våle. Han forteller at de har samarbeidet med Norik i en årrekke. Av 56 ansatte er det 23 som bruker programmet. Bekkevold bruker det til kontroller på sterkstrøm. Et par andre utfører tilsvarende kontroller på svakstrøm. Ellers bruker montørene det for å lukke avvik.

Da ALT Installasjon AS startet med internkontroll rundt 2007, brukte de et enkelt skjema som, i følge Bekkevold, ikke var verd noe.

– Det fine med Norik er at man har måleresultater og informasjon fra tidligere kontroller, slik at man slipper å begynne fra start hver gang, forklarer han. El-kontrolløren minnes tiden da han brukte blokk, blyant og kamera, og måtte legge inn alt manuelt når han var tilbake på kontoret.

– Nå ordnes alt på Norik-appen ute i felten.

Til programmet hører en egen database med vedlegg og maler som tilpasses brukeren. Det synes Bekkevold er en stor fordel.

– De ansatte hos Norik er åpne for innspill til forbedring. Det gir oss som brukere mulighet til å være med å utvikle programmet i den retningen vi ønsker og gir oss eierskap til programmet, sier Bekkevold. Han ser frem til å få en ny kollega som kontrollør, siden arbeidsmengden nå er blitt for stor for han alene.

ALT Installasjon AS utfører alt innen elektro, svakstrøm, belysning, varme, tele og data, internkontroll og termografering. De er lokalisert sentralt i Vestfold, og har mer enn 20 års erfaring.

– Vårt valg av navn er ingen tilfeldighet. Vi leverer ALT som trengs av elektrikertjenester for privat - og proffmarkedet, seier daglig leder og installatør, Øivind Kjær. ALT står for øvrig for Ambisjon, Lidenskap og Trygghet.

Ved lokalene i Våle sitter seks dedikerte prosjektledere og styrer bedriften sine prosjekter.

– Vi har bred erfaring fra mange forskjellige prosjekter, som skoler, næringsbygg, landbruksbygg, handelssentre og privatboliger, og har en null-feil-visjon i alle våre leveranser, sier Kjær. Han legger til at ALT Installasjon AS også har høy kompetanse på energieffektive installasjoner.


Etter at vi inngikk avtale med Norik har tidsbruken blitt halvert.

Per Gunnar Nilsen, JM Hansen

Med Norik har vi fått et enkelt internkontrollsystem, både for oss som entreprenør og opp mot kundene våre.

Gaute Bergeland, Roxel Tekniske AS

Norik har vært behjelpelige med å trilrettelegge og forenkle jobben vår.

Shobeir Razavinik, Enqvist Næringseiendom AS

Norik sitt system er enkelt og velfungerende.

Rune Sagen, Storgården Borettslag

En ser hvor bra det er og hvor effektivt det kan brukes.

Tore Solberg, Hadeland Eiendomsutvikling AS

Nå ordnes alt på Norik-appen ute i felten.

Kjell Bekkevold, EL-kontrollør i ALT Installasjon AS

Arbeidstilsynet liker det vi driver med, og de blir kjempeimponert