Om

Norik er et lite, uavhengig firma som har spesialisert seg på å lage internkontrollsystem.Terje Sundsbø
Daglig leder
Tlf: 992 88 992 Epost: terje@norik.no

 
Terje er gründer, daglig leder og faglig ansvarlig. Han er utdannet elektriker og har drevet aktivt med internkontroll i 20 år. Han holder kurs, jobber med salg og markedsføring samt stadig utvikling av programvaren og konseptet. Terje er eier og styremedlem i selskapet.


Erling Sævik
Teknisk ansvarlig
Tlf: 992 88 993 Epost: erling@norik.no

 
Erling var med å starte Norik. Han har ingeniør-utdanning innen IT og har 18 års erfaring innen programmering, blant annet som utviklingssjef i ProfVet. Han er ansvarlig for utvikling og det tekniske driftsmiljøet vårt. Erling er eier og styreformann i selskapet.

Klar til å bestille?

Bruk vårt bestillingsskjema på web så har du programmet tilgjengelig innen 24 timer!


BESTILLINGSSKJEMA

Per Olaf Riisøen
HMS-koordinator
Tlf: 46 82 46 52 Epost: pero@norik.no


Per Olaf ble ansatt i 2009 og jobber fra vårt avdelingskontor i Drammen. Har dere behov for hjelp i forbindelse med å utvikle eller videreutvikle HMS-sytemet i bedriften, er Per mannen som kan hjelpe dere. Han står for det faglige innholder på HMS siden, og jobber også med support og kurs.


Ann Kristin Nygård
Økonomiansvarlig
Tlf: 46 80 68 36 Epost: ann.kristin@norik.no


Ann Kristin ble ansatt i 2012. Hun jobber fra vårt hovedkontor i Molde. Ann Kristin er utdannet innen regnskap og revisjon ved Høgskolen i Molde. Hennes ansvarsområder i Norik er økonomi og regnskap. Ann Kristin er for tiden ute i fødselspermisjon.


PROSJEKT NORIK

Fra og med 2014 har vi donert 5% av lisens-inntektene våre til barn og unge! Pengene går enten til en grasrotorganisasjon i Norge eller til en skole i Liberia via Plan Norge.

Norik fakta